logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Bandenservice

Bij Autobedrijf Andriessen Heerhugowaard

Hieronder leest u meer over onze werkplaatsservice bandenservice. U vindt onderaan de pagina direct onze contactgegevens zodat u bij vragen of interesse snel geholpen kunt worden.

image 1

Onze bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt. Dit doet u door uw banden het juiste onderhoud te geven. Zo rijdt u niet alleen comfortabeler en veiliger, maar bespaart u ook een hoop geld. 
 
Zomer- & winterbanden
Wanneer u zowel zomer- als winterbanden in bezit heeft, weet u dat u twee keer per jaar de banden dient te verwisselen naar het aankomende seizoen. Maar waarom is dit eigenlijk zo belangrijk, en hoe weet u wanneer het tijd is om te wisselen?
 
Zomer- en winterbanden verschillen van elkaar door de samenstelling van het rubber. Zo hebben winterbanden bijvoorbeeld een grover profiel wat zorgt voor meer grip op gladde en natte wegen. Denk aan sneeuw, ijzel en regen. Bij temperaturen onder de 7 graden presteren winterbanden beter dan zomerbanden.

Banner Image 1

De voordelen van banden laten
doen bij autobedrijf Andriessen

Ervaren specialisten bieden deskundig advies over bandenkeuze, -onderhoud en -vervanging voor optimale prestaties.

Gebruik van hoogwaardige banden en nauwkeurige installatie verzekert veiligheid, grip en duurzaamheid van de banden.

Van bandencontrole en -reparaties tot vervanging, uitlijning en balancering, biedt autobedrijf Andriessen een volledig assortiment bandenservices voor een optimale rijervaring.

Bekijk ook onze andere werkplaats services

Ontdek onze uitgebreide werkplaats services bij autobedrijf Andriessen. Van onderhoud tot reparaties, wij bieden expertise en zorg voor jouw voertuig, elke rit opnieuw.

Google reviews

Morgen Internet - Zorgeloos website