logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onze werkplaats

Bij Nissan Andriessen Heerhugowaard

Bij Autobedrijf Andriessen gaat onze relatie met Nissan verder dan slechts het vertegenwoordigen van een automerk; het is een verbintenis gebaseerd op vertrouwen, expertise en een gedeelde liefde voor kwaliteit. Onze werkplaats is uitgerust met vakbekwaam technisch personeel dat beschikt over jarenlange ervaring binnen de automerken; Nissan, SEAT, Volkswagen, Audi en Skoda. Wij begrijpen als geen ander dat uw voertuig meer is dan alleen een vervoermiddel; het is een essentieel onderdeel van uw dagelijks leven. Daarom streven wij ernaar om met precisie en zorg uw auto te onderhouden, zodat u veilig en betrouwbaar de weg op kunt.


In 1993 namen we trots de voormalige SEAT dealer “Sicoma” over, gelegen aan de van Benthuizenlaan 1. Tot 2019 hebben we met passie het dochtermerk van Volkswagen, “SEAT” officieel vertegenwoordigd. Klanten die rijden in een voertuig van de VAG-groep, weten ons nog steeds te vinden voor deskundig onderhoud.

Banner Image 1
Nissan andriessen

Al sinds 1983 is Autobedrijf Andriessen het adres voor aankoop, onderhoud en reparatie van uw Nissan in de regio Heerhugowaard (Noord-Holland).

OVER ONS

al 40 jaar lang vertrouwd

bij u in de regio

Google reviews

Morgen Internet - Zorgeloos website